Name:
Location: Cap i Casal., Nació Valenciana

Tuesday, January 03, 2006

Aproximació a un (mínim) decàlec del nacionalisme valencià

1.- La Nació Valenciana és la teua nació. Els valencians ni som castellans ni som catalans. Els valencians volem ser lliures i sobirans.
2.- Defén la teua nació dels enemics i dels traïdors que la profanen, dels que la volen vore agenollada i subordinada, dels botiflers.
3.- Llengua valenciana, cultura, comarques, mig ambient, folclor, institucions, festes, etc, són el teu patrimoni: treballa pel seu prestigi i conreu.
4.- Mai vengues la Pàtria Valenciana: ni per partidisme, ni per diners, ni per poder, ni per res.
5.- Mai mates ni atropelles en nom de cap consigna. Tampoc et deixes matar ni atropellar perqué sí.
6.- Mai regateges el dret de ser valencià a cap ciutatà. Tots els que s´estimen la nostra nació tenen dret a sentir-se maulets i valencians.
7.- Mai impongues a ningú la teua nacionalitat. Valéncia és democràcia, llibertat i progrés.
8.- Que no t´enlluernen ni per Ponent ni per Tramontana. Els valencians hem segut, som i serem solidaris, pero mai hem de perdre la nostra identitat i consciència de poble.
9.- Mai servixques als bochíns dels nostre poble. L´imperialisme uniformador és l´enemic de la veritat, història i cultura..
10.- Sigues crític i també fidel: La Nació Valenciana no és la millor terra, pero és nostra mare.

Al remat: ELS VALENCIANS NO VOLEM CANVIAR D´AMO. ELS VALENCIANS VOLEM SER ELS AMOS.

1 Comments:

Blogger som valencians said...

Busque nacionalistes com yo que vulgen donar un pas mes alla en la defensa de lo nostre,pense que la politica es la via per a lluitar per lo nostre,per aixo vull crear un gran proyecte politic nacionalista valencia,serios,naconalista,d'esquerres,ecologista,democratic,sense partidisme que danyen la nostra terra,democratic,un gran proyecte per a lluitar contra el pancatalanisme y panespanyolisme,un proyecte que dona garanties al poble valencia,un proyecte esperançador,sense corrupcio,solament ab gent que vol el be per a la seua terra,un partit que tindra per prioritat fer valencianisme,lluitar per la terre,el mig ambient,el camp,la politica social,etc,pero sobre tot un partit jove ple de ilusions,esperançes,ab ganes de fer les coses be,ab gent humilde.En definitiva un partit nacionalista valencia que li done al poble lo que vol,la seua identitat y llengua.Este partit no sera ric en/de diners,pero sera un partit ric en ilusions ficaes.Per favor qui estiga interesat en este proyecte ambicios que es fique ab contacte meu a traves del meu correu: javi_jp_1989@hotmail.com

9:29 AM  

Post a Comment

<< Home

naciovalenciana@hotmail.com